Färg- och tygprover - Före köp

Gör rätt val med våra tygprover för ett lyckligt solskydd-affär

Kan jag låna färgprover?

Persiennbutiken har ett speciellt sätt att hantera utlåning av färgprover. Alla våra kunder är välkomna att beställa valfria färgprover som återfinnes på produktsidorna bland våra produkter / färger.

För varje prov tas en depositionsavgift om cirka 10-20 kronor ut, så att vi får tillbaka proverna. Tyvärr har det tidigare hänt att folk råkat slänga eller göra sig av med dessa i väldigt stor omfattning varav vi har blivit tvungna att införa detta. Du som kund betalar endast returen som oftast är på några kronor då det går att skicka som brev.

Viktigt att tänka på!

Betalningsalternativ för beställning av prover är begränsad till Swish och PayPal Checkout. Du betalar då en deposit motsvarande värdet på tygproverna + frakt, vi betalar sedan tillbaka hela beloppet. Du står dock för frakten tillbaka till oss.

För prover som ej återlämnas till oss inom föreskriven tid gäller följande:

1. Vi förbehåller oss rätten att skapa/aktivera en faktura via Klarna för prover som inte kommit tillbaka till oss inom föreskriven tid (14-dagar). 2. Detta gäller även om de har ”försvunnit” på posten då detta inte är något vi kan kontrollera. 3. Om en eller fler av färgproverna är skadade, faktureras deras värde/deposition. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor om detta.